Известие

Collapse
No announcement yet.

Драг дей 2011 - анкета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    Не видях живо турбо пунто в клас Б с атмосверките, а теб и сина ти не ви видях никъде по магистралата турбо бегачката на магистралата атмосверките я минаваха като спряла

Иначе денят мина прекрасно, беше адски весело и аз много се накефих
    Евала на всички които даваха газ!
    Имаш нещо против пунтовците
    В клас Б нямаше пунто защото не исках и там да взимам наградата , иначе по регламент си бях точно в класа
    аз показах на пистата какво може , мисля че не е необходимо и на пътя да доказвам , че и там може , просто главата ми беше на камбана от всички стартове а и малкия заспа в колата веднага щом седна
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      Badmaf- предполагам ти стана лошо, щото много адреналин ти дойде и после като те отпусна и много емоция...бе като на свадба
      Абе аз първоначално го отдадох на храната щото обикновено не са много рентабилни тоя тип заведения, обаче се оказа, че положението е по-сериозно... Днес едвам станах и едвам говоря от възпалено гърло...

Иначе и аз да кажа две думи за тези в хАтмосферния малък клас, с които имах удоволствието да се състезавам:
      Браво на VFTI - най-сериозния, който отсрами сектата на легендите - като гледах клиповете ни с тебе си мисля, че ти по-скоро психологически падна, щото още в началото искаше да се паднеш с друга кола...
      За Васил Петров само споменавам, че при дръпките с мен определено го гонеше лош късмет, за мен каляските ни вървят еднакво...
      За Миро нЕам думи - перфектно съчетание на кола и драйвер и напълно заслужена победа
      За батките в другите класове също няма какво да казвам - да ти е кеф да гледаш

Comment

• По въпроса с махането на едната предна седалка - голяма грешка.Свалих от нея само 0.04 стотни , което е смешно .
        После си гледах и клиповете ( който ще кача после )
        Оказа се че след махането и предна дясна гума ( от страната на седалката започва да се пали на всеки старт , което значи че съм нарушил баланса на колата , което не се случваше преди да я махна .Така че няма далавера колата да се олекотява от предната част защото се губи сцеплението
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
          Беше много гот, изкарахме си много добре. Браво на организаторите!

Лице в лице срещу закона http://www.youtube.com/user/digitalu...11/9VIPJebuTtA
          Отбор идиоти

Comment

• Благодаря за търпението!

Вече имаме и официалните времена от вчера

1. Квалификации:

2. Клас А

3. Клас В

4. Клас С

5. Клас Дизел

6. Всички резултати на пистата + свободни двубои!

Ако имате претенции към някои резултати пишете на ЛС да ги сверя отново
            Alfa Romeo 155 1.8TS '93
            Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

• Първоначално публикувано от Az4o
              Благодаря за търпението!

Ако имате претенции към някои резултати пишете на ЛС да ги сверя отново
              Аз да питам какво е клас 3 и какво е това "сл" в графата за 4-то време и защо в графата за трето време има 30 сек ?

Comment

• A как ви се струват времената?Някои коли дадоха ужасно високи времена,които ми се струват нереални(поне на мен). Особено впечатление ми направи разликата във времената м/у Вектрата Лет и пунтото на Орлин...доста стартове сме гледали м/у тях и определено разликата им не е 1сек.....

Comment

• Първоначално публикувано от jorko

Аз да питам какво е клас 3 и какво е това "сл" в графата за 4-то време и защо в графата за трето време има 30 сек ?
                  Да, трябваше да пусна малко разяснения ..

Там където няма клас а,в,с или дизел е броя стартове, които е заплатил участника на свободните двубои - съответно 3 или 6.

Записах служебно време (примерно 30 сек.), за да излезнат отгоре най-добрите времена. Това се наложи, понеже не разбрах кой от вас двамата (номер 20 и 25) даде време 17,89 в първото пускане на свободните двубои.
                  Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                  Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

• Първоначално публикувано от Az4o
                    Да, трябваше да пусна малко разяснения ..

Там където няма клас а,в,с или дизел е броя стартове, които е заплатил участника на свободните двубои - съответно 3 или 6.

Записах служебно време (примерно 30 сек.), за да излезнат отгоре най-добрите времена. Това се наложи, понеже не разбрах кой от вас двамата (номер 20 и 25) даде време 17,89 в първото пускане на свободните двубои.
                    Ясно, начи софтуерно улеснение ... Няма проблеми, а и той беше по-бърз

Comment

• Вектрата има проблем с включването на четвърта скорост, може би само на 2-3 гонки успя да включи от първия път...
                      sigpicex
                      147Q2
                      300bhp/606nm
                      Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Първоначално публикувано от jorko
                        Ясно, начи софтуерно улеснение ... Няма проблеми, а и той беше по-бърз
                        Уното върви много прилично Другия път ще разтовариш всичко

Comment

• бравос на всиччки малко ме е яд че не можах да дойда но квото е тва е
                          alfa 164 t.s ex
                          tipo 2,0 16v turbo ex
                          opel astra amnesia ex
                          megane 2 ex
                          alfa 159 jtd ех
                          audi A6/S TQ 330+
                          audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                          alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Ето 10тина снимчици от мен:
                            Линк към албума: http://ventsivladev.snimka.bg/archit...02577.24018963

А прикачвам и малко звуци от ръмжащи и съскащи бегачки записани от моя телефон
                            http://dox.bg/files/dw?a=2eb23c6457
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                              Така че няма далавера колата да се олекотява от предната част защото се губи сцеплението
                              Компенсира се с налягането на гумата или гумите.....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                              X